INVITAȚIE

Invitație

Dragi colegi,

Suntem onorați să vă invităm la lucrările Congresului Național de Neuroștiințe Moderne cu participare internațională – “Provocări și controverse în neuroștiințe”, manifestare emblematică pentru lumea medicală ieşeană, eveniment ce se va desfașura în perioada 30 OCTOMBRIE – 03 NOIEMBRIE 2019, în Iași.

 

Această manifestare științifică medicală, se dorește a fi una de referință, continuând tradiția ultimilor 10 ani de reușite și realizări a Conferinței de Neuroștiințe Zilele Medicale ale Spitalului Clinic de Urgență Prof. Dr. N. Oblu Iași. Astfel, pe parcursul manifestării medicale, vor fi prezentate lucrări științifice adresate medicilor din diferite specialități medicale, medici rezidenți, neurochirurgi, neurologi, oftalmologi, radiologi, infecționiști, specialiști UPU, ATI, anatomie patologică, recuperare medicală, psihologie cât și o secțiune specială dedicată asistenților medicali.

Ediţia din 2019 a Congresului Național de Neuroștiințe Moderne, va fi un eveniment deosebit, cu participare internaţională, precum şi cu o importantă prezenţă a celor mai buni specialişti din România ȋn domeniile neurochirurgiei, neurologiei, oftalmologie, psihologiei, radiologiei, anatomiei patologice, anesteziei și terapiei intensive, medicinei muncii, recuperării medicale şi medicinei de familie, care va crește calitatea și interesul acestei întâlniri.
Toate acestea sunt argumente pentru prezența dumneavoastră la această manifestare, care este deopotrivă științifică și prietenească și care tinde către o evoluție continuă a medicinei, fiind interesați să dezvoltăm noi colaborări și să incurajăm realizarea unor proiecte de cercetare în domeniul medical.

Concomitent cu aprecierea noastră pentru efortul pe care îl depuneți, acesta este un impuls și o obligație pentru noi de a proiecta un eveniment științific util și atractiv.

Congresul nostru are un subiect principal incitant, “Provocări și controverse în neuroștiințe” și va îngloba modalități variate de prezentare: comunicări, simpozioane, workshop-uri, mese rotunde, video-proiecții, e-postere, cursuri etc.

Vă așteptăm cu prietenie la Iași, centru cultural și academic consacrat, într-un anotimp care-i dă orașului frumusețe, vigoare și prospețime inconfundabilă”.

Șef lucrări Dr. Lucian EVA
Președinte Congres

Prof. Univ. Dr. Dănuț COSTIN
Vicepreședinte Congres